DP Genel Başkan Adayı Burhanettin Şen, "Türkiye'nin en tecrübeli siyasi kadrolarına demokrat Türk siyaset şuuru ile Türkiye halklarını en iyi anlayan, en çalışkan, en fedakar partili tabanına sahibiz" dedi.

Şen, parti genel merkezinde düzenleği basın toplantısında, 2 Şubat'ta yapılacak DP'nin 11. Olağan Büyük Kongresinde DP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şen, Türk ve Türkiye halklarının tam demokrasi için "kurtuluş yürüyüşü"ne başlaması gerektiğini, bu doğrultuda DP'nin tabanına tarihi görev düştüğünü belirtti.

Kurtuluş yürüyüşünün, onurlu bir siyasi mücadelenin başı dik, hukukun üstünlüğünde, yansız bir siyasi hayatın yeniden tesisi için dirilişin adı olduğunu ifade eden Şen, "Türkiye'nin en tecrübeli siyasi kadrolarına, demokrat Türk siyaset şuuru ile Türkiye halklarını en iyi anlayan, en çalışkan, en fedakar partili tabanına sahibiz" dedi.

-"Ülke meseleleri' diyerek birlik beraberlik için son şansı yaratalım"

Hükümetin sorunları çözmek için var olduğunu dile getiren Şen, AK Parti hükümetinin sorunlar yumağı olduğunu ileri sürdü.

DP'nin bu ülke için önemli olduğunu belirten Şen, "Genel merkez yönetimi sorunları çözmelidir. Bu konuda hepimize görev düşmektedir. Ancak genel merkez yönetimi bu birlik beraberliği sağlayamazsa sorun olur. Biz DP'liler 'önce ülke meseleleri' diyerek birlik beraberlik için son şansı yaratalım. Bu nokta herkes için son noktadır" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: http://www.haberler.com/ 

0 yorum