Sabih samur'dan YORUM HABER Şölen havasında geçen Milletvekili Tanıtım Toplantısı muazzam bir katılım gerçekleşti.

03 Mayıs 2015 Pazar 18:33
Sabih Samur'dan YORUM HABER
Doruktürk ekibinin başından sonuna kadar yer aldığı ve benimle Edirne'den sürekli telefon, video ve görsel kurulduğu ortamda gördüğüm ilk şey şu oldu: MİLLİ İTTİFAK yani BBP'nin tüm egolarını bir yere bırakarak Saadet Partisi ile biraraya gelerek oluşturduğu seçim birlikteliği etle tırnak gibi olmuş.
Eğer bu çoşkulu, inançlı kalabalık son dakika (geçen senelerde olduğu gibi) sürprizi yaparak istikrar adı altında AKP'ye oy verirse çok yazık olur.
Bu coşku sandığa kadar devam edip mührü Saadet'e basarsa cilalatılıp parlatılarak ortaya barış çubuğu olarak sunulan HDP figürünü oy anlamında kat be kat geçebilir.
Olması gereken de bu.
Saadetin seçim tüzüğünü okuduğunuzda "idam cezasının tekrar getirilmesi" maddesi dahi ne kadar kararlı olduklarını ve memleketin bekası için hazırlık yaptıklarını gösteriyor.
Bundan sonra yapılması gereken şahsi fikrimdir beni bağlar; kesinlikle AKP ile bir ittifakın söz konusu olmayacağını, "siyasettir sıcak bakabilir" gibi bir söylem hatasına asla düşmeden aynı kararlılıkla yürümeleridir.
Yine ülkenin bölünmez bütünlüğü noktasında, federasyona ve özgürlük söylemleri adı altında PKK'nın legalleşmesine sıcak bakmayacaklarını yüksek sesle vurgulamaları gerekmektedir.
İKİ MUSTAFA'nın dil uyumu, kısmet olur da meclise girilirse aynı şekilde devam edecek hissi vermektedir.
Hayırlısı diyelim.
Allah Türkü Korusun.



0 yorum