Beklenenler olmaya başladı! Devlet artık devletliğini gösterecek!
Benim Polisimi linç etmeye kalkan çocuğun anası ile benim şehidimin anasını aynı kefeye koyanlar;
TÜRK MİLLETİ ve DEVLETİ SİZİ AFFETMEYECEK!
Hiçbir hükümet sonsuz değildir!
GAFLET,DALÂLET ve HIYANET içinde bulunanlar,
tarihte olduğu gibi en ağır cezaları alacaklar.
Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

BİZLER BURADAYIZ!!!

Sabih Samur
TC
Facebook'ta kayıtlı olan arkadaşlarımızın değerli yorumları :
------------------------------------------------------------
Utku Çulha :Asıl sorun şu ki iktidardaki sayın boşbakanlarımız, 7 şehidimizin haberi geldiğinde bile belli kesimi suçlarca kelimeleri hoyratça savururken pkk lı hainlere laf etmediler! 3 gün sonra TSK açıklama yaparak olayı pkk nın gerçekleştirdiğini ispatlayınca hemen 180 derece dönüp bi kaç gün önce söyledikleri rezaleti unutturacaklarını sanıyorlar... ama elbet bu böyle gitmez!!! gitmeyecektir de......
Mehmet Ayrancı : sabih bey evet bizler cok sabırlı bir milletiz ama sabır falan kalmadı analar ağlarkan töreris gurupları el üstünde tutuyorlar ya işte milletimizi kışkırtıyorlar milet elbet bunu hesabını soracaktır.bence ilk önce idam geri gelmelidir vede tekerteker ülkenin bölünmez bütünlüğünü gözdikenlerin hesabı hesilmelidir diyorum.
Sabih Samur : Biraz sabır!Lütfen şu kitabı tedarik ediniz ve okumayın, EZBERLEYİN!"Aslında Hiç kimse Uyumuyordu!" İsmail TansuBİZLER UYUMUYORUZ.ŞİMDİLİK NOT ALIYORUZ!!!
Utku Çulha : Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa,bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir.Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk Bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir.Meclislerin öyle Kararları olabilir ki,bu kararlar, ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir. "Mustafa Kemal Atatürk
Mehmet Ayrancı : yok kardeşim iç savaş falan olmaz bizim ordumuz bunların tepesine bindimi ne doğusu kalır kuzeyırak yeterki meclisteki hayinleri vatan hayinlerini bak ozaman nasıl düzeliyor tarihte bunun yeri vardır devletler ancak böyle var olmuşlardır.
Ahsen Türkeli :Su uyudu, düşman uyudu, şeytan bile uyurdu bunca hainliğin içinde... "Aslında Biz Hiç Uyumadık" evet! Asil millettik, gereğini yaptık. Çünkü biliyorduk ki bu bir nifak tohumudur, daha önce tüm o tohumların sonlarını seyrettiğimiz gibi kendi sonlarını hazırlayan bu GDO'lu güruhun da sonu gelecekti. Geldi de... :))))
Utku Çulha : ZOR SORULAR . . . .
Hangi Kürt kardeşimiz mimar, mühendis olmak istedi de,
onlar teknik üniversiteye sokulmadı?
Hangi Kürt kardeşimiz ülkenin herhangi bir yerinde mağaza, dükkan, kebapçı açtı da ona izin verilmedi?
Hangi Kürt kardeşimiz şarkı-türkü okuyup kaset çıkartıp film yaptı da onun önü kesildi?
Hangi Kürt kardeşimiz Akdeniz'de, Ege'de 5 yıldızlı otel-motel yapmak istedi de ona teşvik verilmedi ?
Hangi Kürt kardeşimiz banka kurmak istedi de ona izin verilmedi?
Hangi Kürt kardeşimiz herhangi bir partiden milletvekili adayı oldu da ona seçilme imkanı tanınmadı?
Hangi Kürt kardeşimiz turizm-seyahat acentaları kurdu da ona ruhsat verilmedi?
Hangi Kürt kardeşimiz askerliği tercih etti de Ordu'da yükselmesinin önü kesildi?
Hangi Kürt kardeşimiz geçmişte senato başkanı oldu da ona itiraz eden oldu?
Hangi Kürt kardeşimizin bu ülkeye cumhurbaşkanı olmasının önü kesik?
Hangi Kürt kardeşimizin Türkiye 1. Ligi'nde futbol oynamasının önünde engel var?
Hangi Kürt kardeşimize kredi verilmedi, hangisine doktor bakmadı, hangisine mektep kapısı kapatıldı?
Hangi Kürt kardeşimize bu ülkenin İstanbul'unun, Ankara'sının, Antalya'sının, Mersin'inin, İzmir'inin kapıları kapalı?
Hangi Kürt kardeşimize yurtdışına çıkmak istediğinde pasaport verilmiyor?
Ama o Kürt kardeşlerin yaşadığı yerlerde, 25 yıldır gelene kurşun sıkıldı, gidene kurşun sıkıldı...
KİM HASMANE OLDU?
Henüz 3 aylık asker olana da mermi yağdırıldı, terhisine 2 ay kalana da kurşun yağdırıldı...
Mayınlı tuzaklar ne kol bıraktı ne bacak!
Yüzlerce iş makinesine benzin dökülüp yakıldı, binalar kundaklandı, mektepler öğretmenleriyle bombalandı...
Fırsat geldiğinde tek asker de katledildi, 30 asker de kurşuna dizildi...
Yine de şehit ve gazi anneleri bağırlarına taş bastılar, kan davası gütmediler.
Türkiye'nin hiçbir köyünde kasabasında Kürt kardeşlerimize karşı hasmane bir tutum ve davranış içine girmediler.
Bütün bunlar bir açılım değilse ne?
Birileri bize bunun dışındaki açılımın ne olduğunu arı, net, duru, temiz biçimde anlatsa da bilsek! Bilelim... Çünkü Türk vatandaşı zaten bağrını, gönlünü açmamış mı bu ülkede yaşayan herkese? Daha başka açılım ne ola ki?
Servet Gürbüz : Maleasef yapılan kelime oyunları ve mesnetsiz şekilde sadece TSK yı hedef alan ve yorumlar beni de çok şiddetli gerdi ve üzdü. Burada amacın "çamur at izi kalsın" olduğu çok açık ortada.Yakında terörü TSK yapıyor diye de ortaya çıkarlar..TSK nın halen en güvenilir kurumsal özelliğe sahip olduğu aşikar.Bu özelliğin yok edilmesi için çok planlı bir uygulama sözkonusu. Ama şehit olan vatan evlatları yüreğimizi sızlatmakta..
Oktay Okay : Eğer benim polisime,,, eğer benim askerime,,,,eğer benim kamu görevlime kendini bilmezler söz söyleyebiliyorsa,,,hakaret ediyorsa,,,,helede el kaldırıyorsa o şerefsizlerin biz TÜRKÜ halkı olarak kollarını kırarız,,,beyinlerini dağıtırız....Bu vatan bizim biz TÜRKLERİN... buranın adı Türkiye.............
Hasan Beyaz : Bizler osmanlı torunlarıyız, bunun gibi yüzlerce Bizans oyunlarını savdık
Bu olaylarda onlarda biri güneydoğuda asker olarakta eğitimci olarakta bulunarak orda bunlardan çok daha fazlasına tanık olup yaşamak zorunda kaldı maşa belli, biz ateşi yakan eli kıramadık, önemli olan ateşi yakan şerefsizleri önleyebilirsek; maşa zaten kendi kendini yok eder. Tahrikleri bir şekilde önlememiz lazım, buna inan hala kardeşimi ordan ayrılması için kendini ve ailesini tehdit eden şerefsizlerin elbet kökü kazınacak, su an aslında kendi kazdıkları kuyuya düştüler.
Serdar Bozan : Art... Devamını Görık yeter...Bu kaçıncı??? BİR ÜLKEDE DEVLETİN KOLLUK KUVVETLERİ LİNÇ EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR İSE BURADA BİR YETKİ PROBLEMİ VAR DEMEKTİR. TAŞIN KARŞILIĞI PLASTİK MERMİ, MOLOTOF KOKTEYLİNİN KARŞILIĞI İSE KURŞUN OLMALIDIR. DEVLETİN KOLLUK KUVVETİNE YÖNELİK BİR LİNÇ GİRİŞİMİNİN KARŞILIĞI DA KURŞUN OLMALIDIR. ABD İNDE TRAFİK POLİSİ SİZİ DURDURDUĞUNDA ELLERİNİZ DİREKSİYONDA OLMAK ZORUNDA ; ELLERİNİZİ İNDİRDİĞİNİZ AN POLİS SİZİ VURABİLİR. NİÇİN?? CANA YÖNELİK BİR KAST OLMA İHTİMALİ OLMASINDAN DOLAYI..AVRUPADA SORGULAMA SIRASINDA -15 DERECELİK KAMERALI SOĞUK HAVA DEPOLARINDA İFADENİZİ ALIRLAR SORGULAMA KAMERA VE MİKROFON ARACILIĞIYLA YAPILIR. SIKIYORSA TUTANAĞI İMZALAMAYIN. BİRDE BİZE İNSAN HAKLARI DERSİ VERMEYE KALKARLAR.. GEÇEN GÜN HABERLER DE POLİSİ TAŞLAYAN ÇOCUĞU ANNESİNE GERİ VERDİLER. BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ. (EN MERHAMETLE VERİLECEK CEZA) GELECEKTE BİR HAİN OLARAK YETİŞECEK O ÇOCUĞUN YERİNİN İSLAH EVİ OLMASIDIR. EĞERKİ BİR BİNADAN ASKERE POLİSE ATEŞ EDİLİYOR İSE O BİNANIN HAKKI İÇİNDEKİLERLE BEREBER YOK EDİLMESİDİR. EĞERKİ BUNLAR ZAMANINDA YAPILMIŞ OLSAYDI; ŞU AN TERÖR DİYE BİR ŞEY OLMAZDI. VE DÜNYANIN HER YERİNDE TERÖRE VERİLEN CEVAP BU ŞEKİLDE İKEN NİÇİN BİZDE FARKLI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL DİYEMEYECEĞİM ÇÜNKİ BİZ TÜRK MİLLETİ HER FERDİYLE ARTIK BUNUN NİÇİN BÖYLE OLDUĞUNU ÇOK ÇOK İYİ ANLIYORUZ. VE BİR GÜN MUTLAKA BUNLARIN HESABI SATILMIŞLARDAN VE HAİNLERDEN SORULACAK.........
Berat Soylu : Her zaman derim..!HÜKÜMETLER GEÇİCİ ama DEVLET KALICIDIR... 'Ayeti Kelimede de dediği gibi ; ''Vay O Namaz Kılanların Haline...'' Milletimizi yıllardır Din üzerinden kandırdılar bu açıktır.Unutlmamalı ki onlar yüce ATAMIZA ''Sarhoş iken kurdu bu devleti'' diyorlar ama Maşallah kendileri ayıkken yönetemiyorlar...
Recep Çaluda : Türkiye Türklerindir. Ulu önder M.KEMAL ATATÜRK'ÜN KURDUĞU LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYETİ HİÇ BİR GÜÇ YIKAMAZ. İÇİNDEN GEÇTİĞİMİZ BU SANCILI DÖNEM SONU AYDINLIK OLACAKTIR. İNŞALLAH. KISACA UZATMAYACAĞIM. BU DEVRAN DÖNER ONA GÖRE.
Saffet Soykan : Sabih Bey dostum, değerli meslektaşım
Sayfanızdaki başlığı okudum. Değerli görüşlerinizin benim düşüncelerimle bire bir örtüştüğüne tanık oldum.
Zaten ben de ta baştan bu açılım konusunu hiç beğenmemiştim.
Ermenilerle açılım yaptık da ne oldu?
Şimdi Kardeş Azerbaycanı küstürdük.
Şimdi Ermenisten talepçi oldu.
Kürt açılımına gelince, Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin, Büyük Millet Meclisinde, PKK terörüne destek veren bir grup milletvekili tahriklerine devam ediyor.
İzmir'de gövde gösterisi yapıyor.
Son 7 vatan savunucusu evladımıza pusu kurup onları şehit ediyorlar.
Emniyet ve asayişi koruyan polisimizi linç etmeye kalkışıyorlar.
Sonra da iki olayda, sanki de anaları düşünüyorlar gibi propaganda yapıyorlar.
Çocukları kullanarak her türlü melaneti yaptırıyorlar.
Kısaca DTP'nin kapatılmasını olumllu buldum.
Daha önce Anayasa MAhkemesi Mahkemesi Başkanı Haşim son anda kıvırmasaydı, AKP de kapatılacaktı.
Son olarak bu hükümet AB'nin oyuncağı, ABD Başkanı Obama'nın da sille oğlanı oldu. Atatürk'ümüzün kurduğu Türkiye Cumhueriyeti bunlara mı layıktır?
Yazık Sizi de Atatürkçü görüşleriniz için yürekten kutlar,
başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılar.

0 yorum