Bayilerde hiç YENİÇAĞ kalmasınYENİÇAĞ’ı daha geniş kitlelere ulaştırılmasında da siz değerli okurlarımızın yardımını bekliyoruz. Lütfen yolunuzun üzerindeki bayilere YENİÇAĞ bulunup bulunmadığını sorun. Bayilerde iade YENİÇAĞ bırakmayın.

Milli Direnişin Kalesi YENİÇAĞ, güçlü kalemleriyle teslimiyete, küresel kuşatma ve dayatmalara karşı çıkıyor. Bu direnişte en büyük gücü sizlerden alıyor. Türk vatanına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkma mücadelesinde YENİÇAĞ’ın sizlerin desteğine daha da ihtiyacı var. Her gün 2 YENİÇAĞ alın. Dostlarınızı YENİÇAĞ ile tanıştırın. Her gün 1 arkadaşınızı YENİÇAĞ okuru yapın. Çünkü; Türkiye’nin YENİÇAĞ’a ihtiyacı var.
HER GÜN 2 YENİÇAĞHER GÜN 1 YENİ OKUR
En büyük gazete Her Yeniçağ gazetesi bir vatan parçası, bir kalenin burcu gibidir. Bayrak dalgalanacak, kale düşmeyecektir. Sizler, bayide bırakmayıp alacağınız her Yeniçağ ile Türklük kalesine bir taş koymuş olacaksınız.

Sabih Samur Kritiği : Biz de Kırmızı Beyaz olarak Yeniçağ Gazetesini yürekten destekliyoruz ama bir taraftan da eleştirmeden edemiyoruz.Gazetenin yaşatılmaya çalışılması gibi bir imaj bence Yeniçağ'a zarar veriyor.Tam tersini yapmak gerekiyor.

Sn. Ahmet Çelik size daha önce de fikirlerimi yazılı ve sözlü olarak izah etmiştim.

Yeniçağ Gazetesinin nerelere yürüyebileceğinin ve çapınızın maalesef farkında değilsiniz.

Yeniçağ Gazetesi'nin fiyatı 200 Ykrş olarak sabitlenip, TİRAJ 150.000 Adet/gün olarak hedeflenerek agresif bir pazarlama ve reklam stratejisi gerçekleştirilmelidir.

Bu hedefi gerçekleştirecek kişilerle çalışılmalı ve herşeyden önemlisi sizinle çalışan ve size inanan ekibi de maddi manevi desteklemeli, diye düşünüyorum...
Sevgi ve Selamlar

Sabih Samur

0 yorum