Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Denizli Milletvekili Adayları Aziz Ütkür ve Yatağanbaba, aralarında Küçükdere, Korucuk ve Akköy’ün de bulunduğu köy-kasaba ve ilçelerde HYP’yi anlatıp, vatandaşın sorunlarını dinledi.

ŞAPKAYI VEREN MECLİSE GİRDİĞİNDE KAFANIZI DA KOPARDI!

HYP Denizli Milletvekili Adayı Yatağanbaba, propaganda yaparken ençok açıktan rüşvet istenmesine sinirleniyor. “Benim 80 kişim var, bizim bu işten kârımız ne olacak, şu kadar verin 80 kişiyi birden HYP’ye getireyim” tarzı tekliflerle hergün karşılaşan Yatağanbaba, bunlara kısaca “biiiiiiiiiiiiiiptirin gidin” diyor! Nitekim HYP Denizli Milletvekili Adayları Aziz Ütkür ve Yatağanbaba Denizli’nin bir ilçesinde HYP propagandası yaparken “sadece broşür mü vereceksiniz, başka bir şey vermeyecek misiniz, hiç olmazsa bir şapka verin” isteğiyle karşılaştı. Yatağanbaba buna “size şapkayı verenler, Meclis’e gittiklerinde şapkayı geri almakla kalmadı, şapkayı geri alırken kafanızı da kopardı! Ben size şapka da vermeyeceğim, kafanızı da koparmayacağım, size vereceklerim bu broşürün içinde yazılı, okuyun ve icabını yapın” dedi. HYP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Aydıner de bir yerde kendisine “broşürünü içinde bir şey var mı” denerek rüşvet istendiğini söyledi.

ÇAY BİLE ISMARLAMAM!

Yatağanbaba, “bazı partilerin hazineden aldığı 400 Trilyonu ve kaynağı belirsiz kara paraları seçmene sürekli ‘Seçim Rüşveti’ olarak dağıttığından, bazı seçmenler rüşvete alışmış. Şu anda malum kodaman partiler basına ve seçmene dağıtmak üzere ‘4 milyar dolar’ civarı para harcıyor. Nakit para, odun-kömür, Reşat altını, takım elbise ve cep telefonu şeklinde dağıtılan bu rüşveti benden de bekleyenler boşuna beklerler. Ben seçmene seçim rüşveti diye çay bile ısmarlamam, projelerimi anlatırım.

BU MİLLET PARTİLERİN SADAKASINDAN KURTULACAK!

Bu projelerim hayata geçsin, bu Millet bu rüşvetçi ve aşağılık partilerin sadakasından kurtulacak! “Aş” ve “İş” çok ciddi bir iştir ve her insanın anasının ak sütü gibi “hakkı” ve “onuru”dur. Biz HYP olarak seim zamanı Seçim Rüşveti dağıtarak seçmeni kandırmanın değil, her kişinin “aşını işinden kazanması”nın hazırlığını yapıyoruz.

MİLLET BUNLARA KANARSA BELÂSINI BULUR!

Yatağanbaba seçmeni de uyararak “eğer ki bu Millet bunların bu Seçim Rüşvetine / Sadakasına kanıp da oyunu gene bunlara verirse, yani kendisini bu fakirlik çukuruna düşürenleri başından def etmez bu parti adı altındaki baş belâlardan kurdulmazsa, o zaman bu Millet kendisi belâsını bulur ve bu partilerin sadakasına sürekli mahkum kalır. HYP’nin projeleri icraata geçtiğinde ise bu ülke değil 70 milyonu 700 milyonu bile besler ve bu Millet partilerden sadaka beklemekten kurtulur. Bunun yolu da, bu Milletin 43 milyar dolarını bankalardan hortumlayan hırsız ve kuduz farelerin meydanda sallandırılmasından başlar. Biz onun için İdam Cezası’nı kapsamını genişleterek geri getirip bu Devleti / Milleti soyan gözü aç hırsız köpekleri sallandıracağız” dedi.
Sabih Samur Yorumu :
Geçen sene yazmış olduğum bir yazımın kaynağının kendisine ait olduğu savı ile başlayan dostluğumuz kendi yazmış olduğu kitapları imzalı olarak şahsıma göndererek pekiştiren dostum
Yatağanbaba'ya seçim yarışında başarılar diliyor;yolunun ve bahtının açık olmasını temenni ediyorum.
Sevgi ve Selamlarımla

0 yorum