Mukadder Başeğmez.
"Biz buradayız"

Yerel seçimler için hazırlıklarını sürdüren Saadet Partisi adaylarını coşkulu kalabalıklara açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı'nda toplanan partililer Bağcılar Belediye Başkan Adayı olarak Mukadder Başeğmez'i seçti.
Törene Saadet Partisi İl Başkanı Sadrettin Karaduman da katılırken Mukadder Başeğmez bir konuşma yaptı. Seçimlerde "Biz Buradayız" sloganıyla Bağcılar halkının karşısına çıkacağız diyen Başeğmez konuşmasına şöyle devam etti:
"Kendimi şu anda Çanakkale siperlerine atılmış gibi görüyorum. Her birinizi de bir Seyit Çavuş gibi görüyorum. Çanakkaledekiler bir medeniyet için şehit düştüler. Biz hep diyoruz ki ya özgürlüğü seçip, dünyaya gerçek medeniyeti getireceksiniz veya Batı'nın oyununa gelip, medeniyetinizi yok edeceksiniz. Eğer milli şuura sahip olursanız bütün dünyaya adaletin ve insanca bir medeniyetin gelmesi için çalışırsınız. Yok eğer şuursuzca hareket ederseniz, Bağdat'taki, Basra'daki, Gazze'deki medeniyet bataklığına saplanırsınız. Yanlış rota, ne zulümlere ve ne ölümlere sebep olur" şeklinde konuştu.
"Hükümet icraatlarıyla sınıfta kalmıştır"
Başeğmez, hükümetin dış ve iç politikada basiretsizce davrandığını ifade ederek, "Bu hükümet, dış politikada batı medeniyetinin çirkin emellerine ortak olmuştur. Aynı zamanda iç politikada da halkımızın huzur ve refahı için gerekli çalışmaları yapamamıştır" dedi.
SABİH SAMUR YORUMU:
Mukadder Beyi canlı performansı ile izleme şansı bulduğum için sevinç duydum.
Topluluğa hakimiyeti mükemmel.
Ecevit&Clinton, Erdoğan&Bush örneklemesi ve verdiği mesaj mükemmeldi,beni onikiden vurdu.
Parti ayrımı yapmadan konuşuyorum, daha doğrusu yazıyorum; Mukadder Başeğmez gibi şahsiyetlere bu ülkenin ihtiyacı var.
Kırmızı-Beyaz ve Sabih Samur olarak desteğimiz tamdır.
Bağcılar inşallah sizin için bir tekrar başlangıç olur.
Nihai adres ise TBMM'dir ve hakkınızdır.
Saygılarımla
Sabih Samur


8 yorum

  1. Adsız // Pazar, Ocak 18, 2009 4:35:00 ÖS

    Evet yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil.Biz Burdayız çok yakışmış.Bağcılar önemli sanayi ilçesimatbacılık-Tekstil...120 bin kadar öğrenci var sanırım bu çocuklara ücretsiz belediye kartı ile hizmet verilebilir.iyi bir pazar sizlerle olsun Ankaradan bir görüş

  2. Adsız // Pazartesi, Ocak 19, 2009 8:14:00 ÖS

    adsız,yorumuma yer verdiğiniz için tşk ler..Başkanın projelerinden haberim yok b ağcılara ne yapmak ister bilemem temel gıda maddelerini (süt-şeker-ekmek)nin üretimi ve çok ucuza satılmasını sağlayacak hizmet paketi.Hem iş kapısı hem ucuz bağmarketlerle alış-veriş,

  3. Adsız // Pazartesi, Şubat 09, 2009 5:31:00 ÖS

    saadet partisi bağcılar belediye başkanı adayı olan sayın mukadder başeğmezi olimpik spor salonunda izlem fırsatını bulan sanslı insanlardan bir tanesiyim.
    mukadder bey gibi bir şahıs bağcılar için bence gerçenten büyük bir sans diyorum.
    bağcılar halkına hayırlı olsun
    isa bilir

  4. Adsız // Çarşamba, Mart 04, 2009 8:46:00 ÖS

    SaDeT pArTiSiNiN bElEdİyE bAşKaN aDaYıNa sLm'LaR dİlErİm.BaĞcIlAr'dA tAnIşTık MaHmUtBeYdE İnŞalLaH kAzAnCaZ.

    (NUMAN KURTULMUŞ)
    (MUKADDER BAŞEYMEZ)

  5. Adsız // Perşembe, Mart 12, 2009 12:27:00 ÖS

    ben sivaslı olarak sayın başeğmeze başarılar diliyorumm..bağcılar halkı eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve sayın başeğmezi başkan olarak seçmelidir..hem görüntü olarak da çok yakışıyor...inşallah kazanrsınız sayın başeğmez...allah yardımcınız olsun..

  6. Adsız // Salı, Mart 17, 2009 11:26:00 ÖÖ

    allah yardımcınız olsun sayın başkanım..kazanacağınıza emin olduğum için şimdiden hayırlı olsun.sevgiler

  7. Adsız // Çarşamba, Mart 18, 2009 2:49:00 ÖS

    MUKATDER BAŞEYMEZ ŞİMDİDEN BAGCILARA VE BAGCILAR HALKINA HAYIRLI OLSUN ARTIK DEYİŞİM ZAMANI SAADET GELECEK BAGCILAR HUZURA KAVUŞACAK

  8. Adsız // Pazar, Mart 22, 2009 10:59:00 ÖS

    Vallaha gercekte CHpliyim. Ama mukadder basegmezi tanidigim ve kendisine guvendigim icim oyumu bagcilarda SAADET partisine verecegim.Umarim bi cok insan da benim gibi dusunur ve parti deil de insan secmeyi basarabilir