Bazı fotoğraflar vardır insan yorum yapmakta zorlanır.Bugünün Ulusalcılık bayrağını üstlenmiş bir Perinçek'in böyle karelerde yer almasını akıl almıyor.



Gönül istiyor ki açıklanamayan bir devlet görevi ile orada olmuş olsun...

1 yorum

  1. zafer // Cuma, Temmuz 01, 2011 4:06:00 ÖS

    Bu konu belli oldu, Apo Siyasi zamanlardan arkadaşlarıdır eski solcu kesim içinde olan kişilerin. O zamanlar birlikte Antiemperyalist bir mücadele var gibiydi ama ülkücüler ve solcular aynı sehpalarda asılırken, Din taciri ve Emperyalist Kürt devşirmelerine Emperyalistler destek verdi.

    PKK emperyalistlerin taşeronu haline geldi, en başta ABD’nin. ABD’nin ve Siyonistlerin PKK ya nasıl destek verdiği ve eğittiği açıktır.

    Aynı ABD Perinçek i hücreye attırdı ve çıkarmamak içinde her türlü zorbalığı sahtekârlığı yapıyor, Perinçek in teşkilatı da ABD ve Emperyalizme karşı çok sert bir tavır ve faaliyet içinde, bu çelişkiyi görmek gerekiyor.

    Perinçek APO ile görüşmesinin sebebinin Emperyalizme uşak olma vazgeç Emperyalizme karşı doğu halklarını savun dediğini fakat onların bu yoldan dönmediğini defalarca açıkladı.

    İşçi partisine saldırmak Emperyalizmin işine yarar bu konuya herkes dikkat etmelidir çünkü CIA ile çalışan Eymür de aynı şeyi yapıyor. Perincek e çok suçlama var ama şu anda Emperyalizme karşı en önemli duvarı oluşturmuş durumdalar. Bunu her aklı başında bilinçli kişi görür.



    MHP de aynı sertlikte gerçekleri dile getiriyor çünkü ideolojik derinliğe sahip Parti örgütleri bunlar. Konuları ideolojik boyutta ve kardeşçe tartışıp Milletimizin lehine en doğru kararları almak zorundayız.

    Emperyalizme karşı oluşan Cepheyi delecek eylem ve söylemlerden kaçınmak ve her ayrıntıyı hesaplamak zorundayız.